Kikerült egy részlet az X-Men: Apokalipszis filmből
2016. április 28. írta: prominent

Kikerült egy részlet az X-Men: Apokalipszis filmből

apocalypse-office.png

A jelenet megadja az alapsztorit és számos kérdést vet fel. Isten is egy mutáns? Részletek és klip a tovább mögött!

Mi van akkor, ha a Bibliát is a mutációról írták? Ezt az érdekfeszítő kérdést forszírozzák az X-Men: Apokalipszis című film egyik jelenetében. Vajon a legerősebb, leghatalmasabb lény, aki Isten és annak négy követője (lovasa?) is mutáció alapján fejlődött és erről a jelenségről íródott a könyvek könyve? Érdekes meglátás. És ami a lényeg, nem éppen eldobandó teória.

Itt van hát a mindenki felett állő, ősmutánsnak tekintet lény, aki évezredes álmából ébredve olyan állapotban találja a hátrahagyott civilizációt, hogy nyomban feldühödik és újkori Istenként akarja leigázni a Földet, hogy egy új rendet alakítson ki, ami felett kénye-kedve szerint uralkodhat, mint önjelölt diktátor. Ezt azonban nem nézik jó szemmel a már itt élő és valamilyen módon beilleszkedett mutánsok, meg is kezdik a maguk kis hadjáratát az olyan istenség ellen, aki elméletileg elpusztíthatatlan. Na, és hogyan fogják mégis legyőzni? Mi az az erő, ami még Istent is megállítja? Nos, erre a választ csak május 27-én, a film premierjén fogjuk megkapni. Addig is lehet rágni a körmöt és izgulni. Vagy nem.

James McAvoy lesz Charles Xaver, Michael Fassbender pedig Magneto, Jennifer Lawrence a titokzatos Mystique és Nicholas Hoult maga a Szörny, Rose Byrne pedig Moira MacTaggert illetve Lucas Till mint Havok lesz és új szereplőkkel is bővül a gárda. Itt lesz Alexandra Shipp mint Ciklon, Sophie Turner lesz Jean Grey, Ben Hardy pedig Angyal, valamint Tye Sheridan lesz Küklopsz, Olivia Munn pedig Psziché illetve Lana Condor pedig Jubilee. Oscar Isaac pedig maga az ellenség bőrébe bújik.

Mindenesetre íme a sokat ígérő klip.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr48670502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása