Így lesz James McAvoyból X Profeszor
2016. május 11. írta: prominent

Így lesz James McAvoyból X Profeszor

mcavoyka.jpg 

Van egy újabb az X-Men: Apokalipszis film kulisszavideóiból. Épp  hajtalanítják az egyik főszereplőt.

Nem filmes trükk, hanem valóban kopaszra nyírták James McAvoy-t az új X-Men film kedvéért, amiben X Professzort alakítja. És ha már úgy volt, akkor nagy feneket kerítettek ennek a jelesnek tűnő eseménynek, mivel a hajvágást élőben követte Patrick Stewart, aki korábban játszotta a szerepet. El volt tőle ragadtatva. Mármint McAvoy kopasságától.

A X-Men: Apokalipszis filmben egy ősmutáns ébred fel évezredes álmából és teljesen kiborítja a világ állapota, nem olyan, amilyennek ő elképzelte, vagy amilyen jó lehetne, hiszen mindent átsző a korrupció és a klientelizmus. Ezért aztán úgy határoz, hogy szó szerint minden erőt összeszedve megpróbálja átvenni a világ felett az uralmat, porig rombolná és a hamuból egy új és élhetőbb világot hozna létre. Csakhogy ez nem mindenkinek tetszik, ezért aztán a meglévő mutánsok egy csoporttá mutálódva veszik fel vele, mint legfőbb istenséggel és elvi halhatatlanságával a harcot. Hogy mi lesz ebből? Természetesen élet-halál küzdelem. Ki győz?

James McAvoy lesz Charles Xaver, Michael Fassbender pedig Magneto, Jennifer Lawrence a titokzatos Mystique és Nicholas Hoult maga a Szörny, Rose Byrne pedig Moira MacTaggert illetve Lucas Till mint Havok lesz és új szereplőkkel is bővül a gárda. Itt lesz Alexandra Shipp mint Ciklon, Sophie Turner lesz Jean Grey, Ben Hardy pedig Angyal, valamint Tye Sheridan lesz Küklopsz, Olivia Munn pedig Psziché illetve Lana Condor pedig Jubilee. Oscar Isaac pedig maga az ellenség bőrébe bújik.

A filmet május 26-től vetítik a magyar mozik.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr638706984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása