Jött egy csomó kép a Warcraft filmhez
2016. május 12. írta: prominent

Jött egy csomó kép a Warcraft filmhez

warcraftfilm_46.jpg

Jó kis fotócsomag érkezett, meg is osztjuk galériába rendezve. Mert csak úgy a szép! Képtár a tovább mögött!

Amíg tűkön ülve várakozunk a Warcraft: A kezdetek filmre, aminek országos bemutatója május 26-án lesz, addig lessünk meg jópár képet a számítógépes játék feldolgozásából.

A történet szerint az Azeroth békés világát valami megzavarja. Miután egy titokzatos portál megnyitja az utat az orkok előtt új világot hódítani, és míg az egyik a katonai megsemmisítéssel néz szembe, addig a másik oldalon a megmaradás a tét. Itt jön a képbe a két főhős, akik a kezdeti bizalmatlanságból valami érdekes érdekkapcsolatos barátságot kovácsolni, hogy együtt szembeszálljnak egy még pusztítóbb erővel. A családért, a népért és a hazáért.

A Duncan Jones (Moon, Forráskód) által rendezett filmben Travis Fimmel, Paula Patton, Ben Foster, Dominic Cooper, Toby Kebbell, valamint Ben Schnetzer, Rob Kazinsky és Daniel Wu játszik.

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr978710048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása