Megvan a Transformers 5 címe
2016. május 17. írta: prominent

Megvan a Transformers 5 címe

transformers_1.jpg

Mindent beleadnak, nagyszabású lesz és emlékezetes! Várhatjátok tele izgalommal! Részletek a tovább mögött!

A Paramount Pictures hivatalosan bejelentette a készülő Transformers 5 címét. A Michael Bay által rendezett rész a Transformers: The Last Knight (azaz: Az utolsó lovag) címet kapta és 2017. június 23-án kerül bemutatásra.

lastknight.jpg

Az új részben visszatér a Kihalás kora filmből Mark Wahlberg, de lesznek új karakterek is, mint Isabela Moner, aki a főhősnőt, Izabella-t fogja alakítani illetve egy eddig meg nem határozott szerepben látható lesz Jerrod Carmichael.

A Transformers: The Last Knight filmet június 6-án kezdik forgatni Detroitban, illetve számos más helyen a világon.

Ennek, mármint, hogy Detroitban forgatják nagyon örülnek az ottaniak, amit Jenell Leonard, a Michigan Film és Digitális Média Hivatal biztosa nyilvánvalóvá is tett, mivel a gazdasági nehézségekkel küzdő város, ami néhány éve becsődölt, most ezzel a befektetéssel sokat kaszálhat. Hiszen a forgatás ideje alatt számos szolgáltatást igénybe fog venni a stáb, munkát biztosítva és bevételeket produkálva a településnek.
A Transformers filmek mindezidáig összesen több mint 3,7 milliárd dollárt hoztak, amibe beleszámítódott a 2014-es Kihalás kora film bevétele, ami a második legnagyobb a franchise történetében.
És itt nem is áll meg a filmsorozat, hiszen 2018-ban érkezik az Űrdongó spin-offja, majd pedig 2019-ben jön a Transformers 6.
Aki pedig további infókra kíváncsi, annak jóhír lehet, hogy az alkotók elindították a Transformers: The Last Kingdom hivatalos Instagram-fiókját, ahol számos érdekességek, fotók és rövid videók lesznek láthatóak. Íme az első szösszenet!
-br-

Calling all #Autobots: Optimus Prime is ready for battle. Are you? #transformers

Transformers (@transformersmovie) által közzétett videó,

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr338723794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása