Összenyálaznak a szellemek
2016. május 18. írta: prominent

Összenyálaznak a szellemek

ghost.png

Megérkezett a Szellemirtók vadiúj trailere. Tele van ragacsos cuccal és hányással meg futással és sikítással. Előzetes a tovább mögött!

A szellemek dühösebbek és vérszomjasabbak, mint valaha. A Sony Pictures által megjött a női főszereplőkkel újraforgarott Szellemirtók új előzetese, a filmet nyáron fogjuk látni.

Az új Szellemirtókban Kristen Wiig és Melissa McCarthy két tudóst alakít, akik a maguk ügyefogyott módján felveszik a harcot a New Yorkot elárasztó különféle szellemekkel. Velük tart Kate McKinnon is, aki egy szakértője a nukleáris cuccoknak. De nemcsak nők vannak a filmben, hanem titkárként megjelenik Chris Hemsworth és New York polgármestere pedig Andy Garcia lesz. Michael K. Williams egy Hawkins nevű ipsét alakít, Matt Walsh lesz Rourke és Neil Casey pedig a film főgonosza.

A Paul Feig által rendezett Szellemirtók filmet július 15-től játszák a mozik.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr158728234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása