Politikai terrorakció miatt felfordul Ewan McGregor élete
2016. június 23. írta: prominent

Politikai terrorakció miatt felfordul Ewan McGregor élete

ewan3.jpg

Lányát mentené, de közben csak még nagyobb zűrzavart talál. Megérkezett az American Pastoral előzetese.

Mit tennél, ha a tökéletesnek hitt életedet egycsapásra a káosz, a zűrzavar és a felfordulás jellemezné? Úgy, hogy ha egyre mélyebbre ásol, annál nagyobb katyvaszt találsz? Valami ilyesmit élhet át Ewan McGregor a saját rendezésében a mozikba kerülő American Pastoral című Phillip Roth Pulitzer-díjas regényéből készült drámában, amiben egy család a hatvanas években látszólagos idillben hirtelen szociális és politikai zűrzavart él meg.

A Lionsgate és a Lakeshore Entertainment égisze alatt megvalósuló filmben McGregor a főszereplő Seymour 'Swede' Levoy-t alakítja, egy legendás gimis sportolót, aki mára sikeres üzletemberré vált és feleségül vette Dawn-t (Jennifer Connelly) szépségkirálynőt. Minden szép és jó, egy férfi nem kívánhat ennél tökéletesebb életet. De mindez nem tart sokáig, ugyanis a társadalmi káosz a családját sem kerüli el. Mikor szeretett kamaszlányának, Merry-nek (Dakota Fanning) nyoma vész, mivel korábban politikai terrorakcióval gyanúsították, Swede mindent megtesz annak érdekében, hogy megtalálja lányát és újraegyesítse a családját. Ám amit talál, az alapjában felforgatja nemcsak őt, de a világképét is és egycsapásra ott találja magát a szilaj zűrzavar forgatagában.

Az American Pastoralt októberben mutatják be a mozik. Ám nem ez az egyetlen Phillip Roth film, ami a mozikba kerül. A 2008-ban megjelent Indignation című regényét is adaptálták, s a James Schamus által rendezett film július 29-én kerül a mozikba.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr378836112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása