Tom Hanks is pokolra jut
2016. június 23. írta: prominent

Tom Hanks is pokolra jut

th.png

Vírusos világjárványt kell megállítania. Dante Pokla ad hozzá útmutatást. Itt az Inferno új előzetese. Videó a tovább mögött!

Soha nem látott veszéllyel kell szembeszállnia Tom Hanksnek. A Sony Pictures új előzetest hozott ki az új Robert Langdon kalandjáról, ami az Inferno címet viseli. Abban az ismert harvardi szimbólumkuató professzor azon kapja magát, hogy Dante művében található nyomok után kutat. Amikor Langdon egy olasz kórházban ébred és nem emlékszik sok mindenre, összeáll Sienna Brooks (Felicity Jones) doktornővel, hogy sikerüljön visszanyernie a teljes emlékezőtehetségét. És mint mindig, most is az idő a legnagyobb ellenségük és ezért végigjárják egész Európát, nehogy az átmeneti amnézia véglegessé váljon, illetve, hogy megállítsanak egy egész világot érintő globális fertőzést.

Ez már a harmadik film a Dan Brown sikerkönyvsorozatából, ami 2006-ban a Da Vinci kóddal indult, ami világszerte 758 millió dollár bevételt termelt, aztán folytatódott az Angyalok és Démonok filmmel, ami 2009-ben került a mozikba és legújabban Hanks az Inferno-ban is Robert Langdon szerepében tündököl. A már említett Felicity Jones (Mindenség elmélete) mellett jelen lesz Irrfan Khan (Pi élete) mint Harry Sims alias Provost, illetve Omar Sy (Életrevalók) mint Christoper Bruder is feltűnik, akárcsak a Ben Foster (A túlélő), aki a film főgonoszát kelti életre. A film premierjére október 28-án kerül sor.

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr918835520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása