Szépen jönnek a képek a Star Wars Zsivány Egyes filmből
2016. június 25. írta: prominent

Szépen jönnek a képek a Star Wars Zsivány Egyes filmből

heymirkoitsastormtrooper.jpg

Nem mondunk semmit, beszéljenek maguk a fotók. Galériába rendeztük őket, jóhogy. Kattints és megtalálod!

Nem kell különösebb kommentár a Zsivány Egyes film képeihez, hiszen azok magukért beszélnek. Annyi azonban hozzátehető, hogy kiderült pár részlet a Sötét Nagyúrról, hogy bár kevés szerephez jut, de az elég jelentős lesz, és a hangját a nyolcvanöt éves James Earl Jones adja, és Vader még nem az a húdegonosz uraság, mert csak most szokja a vasálarcot meg a testpáncélt. Olyannyira nincs még hatalma, hogy pl.: a lázadók alig tudnak róla valamit.

A Zsivány Egyes egy csapat lázadó harcos történetét meséli el, akik azért állnak össze, hogy ellopják a Halálcsillag terveit. Felicity Jones lesz Jyn Erso, s az apját Galen Erso-t pedig Mads Mikkelsen alakítja. Diego Luna (Milk) Cassian Andor kapitány lesz, Donnie Yen (Penge 2) egy vak spirituális harcos Chirrut Imwe néven, akinek legjobb barátja a Jiang Wen alakította Baze Malbus lesz. A K-2SO droidot Alan Tudyk "kelti életre", Riz Ahmed (Éjjeli féreg) lesz a lázadók pilótája Bodhi Rook, illetve a Star Wars: Klónháború filmben bemutatkozott Forest Whitaker alakította Saw Gerrera is jelen lesz. Na és persze Ben Mendelsohn mint főgonosz Orson Krennic.

A Gareth Edwards által rendezett Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet című filmet december 16-től játszák a mozik.

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr648842828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása