Rihannát is kilövik az űrbe
2016. június 27. írta: prominent

Rihannát is kilövik az űrbe

stb-10718rlc.jpg

Brutál látványos trailer érkezett a legújabb Star Trekhez. Az énekesnő dala csak ráadás. Kattints az előzetesért!

Hihetetlenül akciódús előzetest hozott ki a Paramount Pictures a legújabb, Star Trek Mindenen túl c. filmjükből, ami a sorozat újabb jeleneteit is megvillantja, ráadásul Rihanna legújabb dala, a Sledgehammer (Kőtörő-kalapács) című száma is felcsendül, s ezzel micsoda soundtracknek nézünk elébe!

Több ismert arc is visszatér a Paramount Pictures és a Skydance Productions új filmjében, még a nemrég tragikus balesetben (a saját autója ütötte el, vélhetően a nem megfelelő kocsiállapot miatt, a gyártót okolják a balesetért) Anton Yelchin is, aki mellett Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, Karl Urban, Simon Pegg és John Cho is ott lesz, illetve Idris Elba, Sofia Boutella valamint Joes Taslim is megformál egy-egy karaktert. Eddig két részt J.J. Abrams rendezett, most "csak" mint producer szerepel, a direktori széket átengedte Linnek, aki Simon Pegg és Doug Jung forgatókönyvéből dolgozott.

Érdemes megemlíteni, hogy a Star Trek Mindenen túl c. film július 22-én kerül a mozikba, csak néhány héttel korábban, mint amikor a Star Trek franchise az ötvenedik jubileumát ünnepelné, ugyanis a The Man Trap volt az első epizód a Star Trekből, amit az NBC 1966. szeptember 8-án mutatott be a tévében. Azóta a sorozat öt különböző televíziós spin-offot élt meg és számtalan film készült belőle. Készülőben van egy új tv-sorozat is, amit Bryan Fuller felügyel és 2017-ben lesz látható.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr948850574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása