Dwayne Johnson Nick Jonasszal erősködik a Jumanjiben
2016. október 01. írta: prominent

Dwayne Johnson Nick Jonasszal erősködik a Jumanjiben

jumi.jpg

Lassan minden kiderül az új filmről. Annyi anyag került ki a forgatásról, hogy a fele is sok. Megosztjuk, mégszép.

Ahogy a Jumanji újragondolása teljes gőzzel forog, a Sony Pictures égisze alatt megvalósuló filmről nagy számban jönnek a képes és videós ízelítők. Ilyenek a forgatásról közölt felvételek is. Az elsőn Kevin Hart fotóval bizonyítja, ahogy Dwayne Johnson mellett áll. Minden tekintetben. Aztán itt van maga Johnson, aki elkülönül a többiektől, majd pedig a harmadik fotón azt láthatjuk, hogy három Karen Gillans jobb mint egy, azaz a színésznő a kaszkadőrdublőreivel szerepel. +1 kép a filmből.

Az új Jumanji filmben szerepel Jack Black, Nick Jonas, Ser'Darius Blain, Madison Iseman, Alex Wolf és Morgan Turner. Az is valószínű, hogy Johnson, Gillan, Hart és Black azon gyerekek avatarjai lesznek, akik a Jumanji játékkal játszanak. Egyébként Johnson szerint az új Jumanji film inkább folytatás, semmint a Robin Williams főszereplésével készült 1995-ös eredeti film rebootja.

A Jake Kasdan által rendezett Jumanji filmet 2017. július 28-án mutatják be.

 

 

 

Three Martha's ready to kick some ass in the jungle. @jahnelly and Emily #JumanjiMovie #roundhouse

Karen Gillan (@karengillanofficial) által közzétett fénykép,

 

jumi2.jpg

-br-

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr3311757081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása