Bostoni terroristák után nyomoz Mark Wahlberg
2016. október 05. írta: prominent

Bostoni terroristák után nyomoz Mark Wahlberg

patriotsdayheader.jpg

A 2013-as bostoni maratonon történt robbantásról készült film. Megjött a Patriots Day előzetese.

Megtörtént eseményt dolgoz fel a Mélytengeri pokol és A túlélő rendezője Peter Berg. A CBS Films kihozta az első előzetest a Patriots day című filmjéhez.

A történet szerint Tommy Saunders (Mark Wahlberg), rendőrőrmester a bostoni maratonnál biztosítja a közbiztonságot, amikor is több óriási robbanás rázza meg a környéket. Saunders a bátor túlélőkhöz csatlakozik, hogy első körben megpróbálja felvenni a harcot az idővel és nyomra kerítse a robbantókat, mielőtt azok újra lecsapnának.

A sztorit több szemszögből fogjuk látni, Richard Deslauriers (Kevin Bacon) különleges ügynök, Ed Davis (John Goodman) rendőrparancsnok, Jeffrey Pugliese (J.K.Simmons) rendőrőrmester és Carol Saunders (Michelle Monaghan) egészségügyi nővér megélésén keresztül érzékelhetjük a szörnyűséget. Megmutatja a hihetetlenül kifinomult embervadászatot és a bostoni emberek erejét.

plakat_1.jpg

A készítők olyannyira bíznak a kellően hazafias témában, hogy az Oscar-díjra való jelentkezés miatt korábban, még az idén december 21-én néhány kiemelt moziban bemutatják New Yorkban, Los Angelesben és Bostonban, hogy aztán majd Amerika-szerte bemutathassák 2017. január 13-án. Magyar bemutatóról egyelőre nem tudunk.

-br-

 

 


 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr1411772535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása