Deadpoolnak férfiszeretője lehet
2017. január 18. írta: prominent

Deadpoolnak férfiszeretője lehet

deadpool-colossus.jpg

Meleg felhangot kapna a minden szuperhősfilmet fricskázó Deadpool. Homoszexuális vonalat is bevonnának a folytatásba. Ryan Reynoldsnak nem lenne ellenére. Részletek tovább!

Még mindig nem tudjuk, mikor kerül bemutatásra a Deadpool folytatása, ám azt már tudni lehet, hogy fejlesztés alatt áll a film és hamarosan megkezdődnek a produkciós munkálatok. Ezidáig abból tudunk kiindulni, ami az első film végén látható, azaz hogy Wade Wilson boldogan elballagott barátnőjével, Vanessával (Morena Baccarin). Ám az is lehet, hogy ez teljesen más (szó szerint) irány vesz. Mivelhogy Deadpoolnak férfiszeretője is lehet.

Ezt alátámasztandó Ryan Reynolds egy meglehetősen hosszú és mély interjút adott a Variety filmes szaklapnak, amiben kitért a Deadpool film folytatására is. A képregényben Wade Wilson inkább kalandor fajta, aki mindkét kapura játszik, ezzel ő az első pánszexuális, azaz bármilyen nemű emberrel képes szexuális kapcsolatra lépni.

deadd.jpg

Hogy Wade Wilson a nagyvásznon is összegabalyodhat-e romantikusan egy pasival, arról Ryan Reynolds a következőképpen vélekedik: "Amit a Deadpoolban szeretünk, azt nem biztos, hogy egy Batmannél vagy másnál szeretnénk. Azt hiszem, bármi belefér. Minden tekintetben egy különc, formailag és alakilag egyaránt."

1216-gq-ferr03-01-ryan-reynolds-deadpool-01.jpg

Deeadpool nemcsak a képregényekben és Hollywood lankái között kívülálló. Hanem még az erősen korhatáros besorolás után az erőszakos szuperhős világszerte 783 millió dollárt zsebelt be és néhány Golden Globe jelölést is összeszedett. Ebben az esetben Ryan Reynolds úgy érzi, hogy jóval több kockázatot lehetne vállalni a jövőben, mint éppen a pánszexualitás ábrázolása a folytatásban. Számára az a legfontosabb, hogy hű maradjon a karakterhez, és ez az, ami a Marvel képregényekben éppen Deadpoolra jellemző.

"Ez nem igazán érdekel minket, hiszen tiltólistára kerültünk Kínában. Lényegében kib@sztak minket Kínából. Az egyedüli dolog tehát, hogy megfontoljuk, hogyan tovább. 'Hitelesek vagyunk ahhoz a kánonhoz amit táplálunk és létrehozunk?' Az egyik ilyen dolog az, hogy Deadpool szerelmes Vanessába. Csakhogy Deadpool nem azért szerelmes Vanessába mert nő, hanem azért szereti Vanessát, mert Őt szereti."

Hasonló véleményen volt egyébként Ryan Reynolds is a karaktert illetően még korábban, amikor is "képes átlépni bármilyen határt" a karakterrel. Hollywood persze kissé ódzkodik attól, hogy egy szuperhősös moziban bemutasson egy meleg párt. Ám, ha valaki áttörhetné ezt, az éppen a Deadpool lenne.

marvel-deadpool-sixth-scale-hot-toys-feature-902628.jpg

Rhett Rees, a Deadpool 2 írója hasonlóan Ryan Reynoldshoz, nem zárja ki, hogy talán a jövőben ezt a fajta történetszálat is beépíthetnék a filmbe. Ő a következőképpen vélekedik erről:

"A legtöbb képregényhős heteroszexuális vagy homoszexuális. Ezt érdekesnek és úttörőnek találjuk. Remélem, ez egy kicsit jobban kiforrja magát."

Jelen pillanatban a Deadpool 2 előmunkálatait végzik, és készek a forgatásra John Wick és David Leith rendezőpárossal, miután Tim Miller "alkotói nézetkülönbségek" miatt otthagyta a stábot. Ryan Reynolds is úgy nyilatkozott, hogy ő lényegében bármeddig eljátssza a karaktert, ha annak mondanivalója lesz. Nem zárkózik el az elől sem, hogy Deadpool és Wolverine egy filmben játszon, már ha Hugh Jackman rábolintana.

-br-

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr8812135949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SJobs 2017.01.20. 15:43:48

Ez kell a 'népnek', buzi-szuperhőz meg nolimpia.

kenny69 2017.01.20. 16:51:47

@SJobs: meg helyesírás szótár.

SJobs 2017.01.20. 21:24:53

@kenny69: Nem írtam hellyessen te naczi pocs?
süti beállítások módosítása