Szellemekkel fog suttogni Ryan Reynolds
2019. október 18. írta: prominent

Szellemekkel fog suttogni Ryan Reynolds

rr.jpg

Képzeletbeli barátokat keres és talál és ment meg. Lehetetlen? A Deadpool sztárjának nem az. Részletek a tovább mögött!

Miután egy csomó stúdió ajánlattételekkel bombázták Ryan Reynolds-ot és John Krasinsky-t, hogy megvegyék tőlük az Imaginary Friends című fantasy komédia jogait, jött a Paramount Pictures és ellenállhatatlan ajánlatot tett. Miután megegyeztek, Reynolds a főszerepet játsza a filmben, míg Krasinsky a film írója, rendezője és producere is lesz, tehát minden az alkotók kénye-kedve szerint fog történni. Krasinsky korábban a Paramount Picturesnek készítette a Hang nélkül című horrorfilmet, amit eléggé jól fogadtak a nézők és a kritikusok egyaránt (meglepetésre 340 millió dollárt hozott világszerte), és jövő márciusban érkezik a film folytatása.

Az Imaginary Friends története hasonló, mint ami a Dr. Doolittle-ben is lehet érzékelni, csak itt éppen az emberekhez csapódó holttelkekkel „barátkozik” a Reynolds által alakított főhős. Ám miután felfedezi, hogy ezek a drága lelkek könnyen elcsábulnak a sötét oldalra, máris kvázi szellemirtóként fog dolgozni Reynolds karaktere.

Arról egyelőre nincs hír, hogy mikor kerülne a mozikba.

-br-

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr4015232474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása