Félmeztelen Zac Efron ánuszába nyúl Robert De Niro
2015. május 02. írta: prominent

Félmeztelen Zac Efron ánuszába nyúl Robert De Niro

zf07.jpg

Meglehetősen bizarr fotók jelentek meg a két sztár legújabb filmjének forgatásáról. Homoerotikus jelenetekben gazdag film lesz a Dirty Grandpa. Képek és videók a tovább mögött!

zf01.jpg

Robert De Niro és Zac Efron éppen Georgiaban van, ahol a Dirty Grandpa című vígjátékot forgatják. A most kikerült képek tanulsága alapján a jelenetben félmeztelenül különféle erőgyakorlatokat végeznek, kvázi így versenyeznek egymással. Ám meghökkentően egy váratlan pillanatban a hetvenegy éves De Niro öklét Efron ánuszába nyomja.

zf02.jpg

A történet egy személyiségben merev fiatalemberről szól (Efron), aki közvetlenül mielőtt megnősülne, a tavaszi szünetet Floridában, egy meglehetősen szabadszájú katonatiszt (De Niro) társaságában tölti. Különbözőségük miatt számos szórakoztató kalandban van részük.

zf04.jpg

Látszik, hogy De Niro elképesztő formában van! Jó lesz majd nézni! A Dan Mazer (Da Ali G Show) által rendezett filmet 2016. augusztus 12-én mutatják be.

zf05.jpg

zf06.jpg

zf08.jpg

zf09.jpg

zf10.jpg

zf11.jpg

zf12.jpg

forrás: dailymail

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr697423744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása