Kutyabőrbe bújva búcsúzik Robin Williams - trailer
2015. május 04. írta: prominent

Kutyabőrbe bújva búcsúzik Robin Williams - trailer

aa.jpg

Egy sci-fi komédiával búcsúzik a tavaly augusztusban elhunyt színész. A film nyáron érkezik a mozikba.

Űrlények kísérleteznek egy iskolai tanáron, felruházzák szupererővel és megfigyelik, mit kezd azzal a hatalommal, hogy bármit megtehet. Nem spoilerezve eláruljuk, számos vicces szituációba keveredik. Most megérkezett az Absolutely Anything című film előzetes, ami sokat sejtetően felvázolja a cselekményt, humoros jelenetek csak úgy váltják egymást.

A komédiában Simon Pegg, Kate Beckinsale, Robin Williams, Rob Riggle, Eddie Izzard, John Cleese, Terry Gilliam és Michael Palin játszik, ki fizikai valójában, ki pedig a hangját kölcsönzi az alkotáshoz.

Williams egy kutyának kölcsönzi a hangját, ezzel a szereppel végleg búcsúzik a mozilátogatóktól. Nem is lehetne méltányosabb, mint nem sokkal halálának egy éves évfordulója környékén úgy búcsút inteni neki, ahogy végülis megszerettük. Vidáman és nevetve!

robin-williams-dennis-the-dog-absolutely-anything.jpg

A komédiát a már jól kipróbált Terry Jones rendezi, akinek olyan klasszikusokat köszönhetünk, mint a Brian élete vagy a Monty Python filmeket.

A film augusztus 14-én érkezik a mozikba.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr437429452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása