Frászt hozza ránk Del Toro új horrorja
2015. május 15. írta: prominent

Frászt hozza ránk Del Toro új horrorja

cp1.jpg

Megérkezett a Bíborhegy második előzetese. A híres rendező érti a dolgát, hogyan ijesztgessen gyönyörűen.

Kikerült a netre Guillermo Del Toro legújabb gótikus horrorfilmjének előzetese, amiben a szellemek és emberek közül nem lehet egyértelműen eldönteni, melyik a legnagyobb gonosz. Ismerve a rendező munkásságát, talán mégiscsak az ember a legkegyetlenebb minden közül.

Egy családi tragédiát követően az ambiciózus írónő hányódik a gyerekkori barátja iránt érzett szerelem és egy rejtélyes idegen csábítása között. A múltja szellemei elől menekülve kiköt egy házban, amely lélegzik, vérzik… és emlékezik.

A Charlie Hunnam (Dr. Alan McMichael), Tom Hiddleston (Sir Thomas Sharpe), Jessica Chastain (Lady Lucille Sharpe) és Mia Wasikowska (Edith Cushing), Burn Gorman (Holly), Doug Jones valamint Jim Beaver (Carter Cushing) főszereplésével készült filmet október 16-től játsszák a mozik.

Magyar feliratos előzetes2:

Magyar feliratos előzetes1:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr967461052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása