Visszatérő földönkívüliekkel folytatódik a Függetlenség napja
2015. május 22. írta: prominent

Visszatérő földönkívüliekkel folytatódik a Függetlenség napja

independenceday2-movie.png

Az űrlény-megszállós filmtörténet második részét forgatják. Tizenöt évvel később játszódik, ám ugyanazokkal a földönkívüliekkel.

Éppen tart a Függetlenség napja 2 forgatása, amelyben Vivica A. Fox újra Jasmine Dubrow bőrébe bújik és elárulta, hogy az új történet tizenöt évvel később játszódik.

"Új Mexikóban forog a Függetlenség napja 2 című film. Most kezdtem el az első hetemet. Itt van Jeff Goldblum, Bill Pullman és Judd Hirsch. Sela Ward pedig az elnököt alakítja. És persze itt van Liam Hemsworth is. Úgy gondolom, hogy a Függetlenség napja rajongói nagyon rég várnak már a folytatásra, így hát örülök, hogy csináljuk. Visszatértek az idegenek, tizenöt évvel később járunk és az egész csodálatos lesz!" - fogalmazott Fox.

vivica-a_-fox-pic.jpg

Az eredeti filmben Will Smith az Amerikai légierő egyik pilótáját, Stephen Hiller kapitányt alakította és Jasmine Dubrow-val (Fox) járt, akinek volt egy kisfia. Bár Smith nem tér vissza a folytatásban, óvó kezét rajta tartotta Jasmine idősebb fia megformálójának kiválasztásánál. Ő Jessie Usher.

jessie_usher.jpg

Foxra visszatérve, az általa alakított karakter már nem sztriptíztáncosnő. "Ma ő kórházi adminisztrátor és vezeti a kórházat. Örülök, hogy előrelépett, mint nő." - fogalmazott Fox.

Várható volt, hogy az űrlények visszatérnek. A szörnyű támadást követően az emberiség visszaszorította az idegeneket, azonban számítani lehetett a visszavágásra. Mindezidáig a tudósok által fejlesztett védő-programmal ezt ki tudták küszöbölni, azonban mint minden rendszerben, itt is vannak gyenge pontok. Az elemzők megjósolják a következő támadást. Újra érkeznek a lények leigázni a Földet és kiirtani az egész emberiséget. Ám szerencsére a haditechnika olyan fejlett, hogy képes felvennie a harcot az űrlények támadásával. A földönkívüliek tehát ismételten ki akarják szipolyozni a Föld életforrásait, azonban nem számolnak azzal, hogy a földlakók kellően felkészültek, hogy megvédjék azt, ami az övék.

alien.jpg

A Roland Emmerich által rendezett Függetlenség napja 2 film 2016. június 24-én került a mozikba. A kétszáz millió dolláros költségvetésű filmet két részben kívánják bemutatni.

forrás: blackfilm

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr317481164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2015.05.22. 17:06:15

15 év? :D Tehát 7 oda, 7 vissza..az fénysebességgel se nem lenni túl messze :)
Persze elő lehet húzni szerencsétlen féreglyukakat, bár az meg már uncsi. :)
Tudom nem agyalni, nézni, de Will Smith nélkül sajna nem fogom :)

Firestarter.18 · http://firestarter-18.blog.hu/ 2015.05.23. 13:10:02

@Koródi Antal: Akik anno idegyüttek azok nemigen mentek már haza, mivel elhunytak. Szóval 15 év messzire vannak.
süti beállítások módosítása