Bradley Cooper pilótaként is szexi
2015. május 30. írta: prominent

Bradley Cooper pilótaként is szexi

aloha.jpg

Nézzétek meg az Aloha című film első nyolc percét. Cameron Crowe megcsinálta hangulatos moziját. Videó a tovább mögött!

Lehet szidni, hogy túl nyálasra sikeredett Cameron Crowe Aloha című filmje, az azonban elvitathatatlan, hogy Bradley Cooper ismét egy jobb oldalát mutatja. És ez jó. Bár a kritikusok nincsenek túlságosan elragadtatva a filmtől, mondván, kissé együgyű, mégis, éppen az ismert színész jelenléte miatt érdemes megnézni.

A film Brian Gilcrest (Cooper) katonai vállalkozó történetét követi, aki miután visszatér Hawaiira, az űrpogramban elért eredményeinek dicsőségének helyszínére, szerelembe esik egy durva katonanőbe (Emma Stone), miközben ott lebzsel körülötte egykori szerelme (Rachel McAdams). Ez pedig minden valamirevaló férfiembert kemény helyzetek elé állítja. Vajon kit választ hősünk a két bombázó közül? Erről is szól a film.

További szerepekben Bill Murray-t, John Krasinskit, Alec Baldwint és Danny McBride-ot. A filmet május végén mutatták be Amerikában, ősztől játsszák a magyar mozik.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr777504706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása