Jön a Tűzgyűrű 2
2016. február 24. írta: prominent

Jön a Tűzgyűrű 2

bg_0.jpg

Sokáig visszatartották a Pacific Rim 2 elkészítését, most azonban új fokozatra kapcsol a lendület. És nem is akárki rendezi!

Korábban Guillermo del Toro kukorékolta tele a sajtót csupa izgalmas ötlettel a magyarországon Tűzgyűrű címen futott film folytatása kapcsán. Ugyan mindenki nagy izgalommal volt, csak aztán valamiért ez kifulladt, és az eredetileg 2017. április 7-én bemutatásra szánt filmet elodázták, hogy majd augusztus 4-én kerül a mozikba, de azátn erről is letettek. Sőt, a bemutatói listáról is lekerült.

Akkor az Universal stúdió kiadott egy nyilatkozatot, hogy ők oda vannak meg vissza az ötlettől, azonban időt kérnek, hogy a lehető legjobb formában adhassák ki a filmet, ami minden bizonnyal mindenkit lenyűgöz. Ergo valamiért nem találták elég jónak Travis Beachem forgatókönyvét, az új filmen már nem is ő dolgozik,

pr.jpg

A rendezést egy elsőfilmesre, Steven S. DeKnight-re bízzák. De nem kell aggódni, a hapsi ért az akciójelenetek megalkotásához. Elég csak a Daredevil folyosói jelenetét említeni, de dolgozott a Spartacus sorozaton, amiben nyakra-főre kaszabolják egymást a gladiátorok, szóval, van miből meríteni ahhoz, hogy a jaegerek és kaijuk összecsapásait hitelesen ábrázolják.

A Pacific Rim 2013 nyarán került a mozikba és bár a nyitóhétvégén csupán 101 milliós bevételt kasszált, azért világszerte sikerült 400 millió dolláros bevételre szert tennie. Az első filmben Charlie Hunnam mellett Idris Elba, Rinko Kikuchi, Charlie Day, Robert Kazinsky, Max Martini és Ron Perlman játszott.

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr848416698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása