Mark Wahlberg se tudja megakadályozni az olajkatasztrófát
2016. március 24. írta: prominent

Mark Wahlberg se tudja megakadályozni az olajkatasztrófát

deepwaterheader.jpg

Minden idők legnagyobb olajszennyezése történt a Mexikói-öbölben. Felrobbant a Deepwater Horizon fúrótorony, s három hónapig 780 millió olaj ömlött a tengerbe. Az eseményekről film készült. Megjött a trailer.

A focipálya nagyságú Deepwater Horizon fúrótorony már 2010-ben hét éve balesetmentesen működött, amikor beütött a katasztrófa, minek következtében minde idők legnagyobb olajszennyezését okozta a világon. A Mexikói-öbölben történt balesetben műszaki meghibásodás miatt felrobbant a British Petroleum (BP) brit olajipari óriáscég által üzemeltetett olajkitermelő platformja. Tizenegy ember eltűnt, száztizenegy megmenekült, de naponta több mint százezer liter kőolaj ömlött a tengerbe.

A fúrótornyon túlélő munkások hősies erejét mutatja be a Deepwater Horizon című film, amiben a legendás hősöket Mark Wahlberg, John Malkovich, Dylan O'Brien (Az útvesztő) és Kurt Russel alakítja, valamint láthatjuk Gina Rodriguezt és Kate Hudson-t is.

A Peter Berg (A túlélő, Csatahajó) által rendezett Deepwater Horizon című filmet Észak-Amerikában szeptember 30-án mutatják be a mozik.

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr968523238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása