Felturbózzák az új Transformers filmet
2016. június 05. írta: prominent

Felturbózzák az új Transformers filmet

bumblebeelastknight.jpg

Az utolsó lovag alcímű részben, nemcsak hogy visszatér Űrdongó, de pimpelik is, és csatlakozik Anthony Hopkins. Részletek a tovább mögött!

Apránként hozzák a friss infókat a még forgatás előtt álló új Transformers filmhez. Legújabban arról értesültünk, hogy nemcsak visszatér Űrdongó, hanem a rajongói kedvenc Autobot pofás új cuccokat kap. És elcsicseregték, hogy Sir Anthony Hopkins egyelőre nem ismert karakterként is benne lesz a június 6-án Detroitban forgatandó filmben.

Az autobotról maga a rendező, Michael Bay értekezett hivatalos oldalán. Mióta Űrdongó a Földön landolt, a Chevrolet Camaro modellnek filmenként újabb változatai követték és az új autobot most az idei modellt fogja hozni. Amit persze majd újragondolnak a 2018-ban mozikba kerülő spin-off filmben.

isabela-moner.jpg

Isabela Moner

A Transformers: Tha Last Knight (csodálkoznék, ha nem az Utolsó lovag magyar címen jönne), filmben a Kihalás korában is látott Mark Wahlberg mint Cade Yeager tér vissza, ahogyan Colonel Lennox hadnagy szerepében Josh Duhamelt láthatjuk, illetve új karakterként, Izabella szerepében Isabela Monert láthatjuk, valamint Sir Anthony Hopkins (A bárányok hallgatnak, Thor) is csatlakozik. Az ő szerepét még jelentették be.

hopkins.jpg

A detroiti forgatás után a stáb a világ több pontján is megjelenik, beleértve Kubát is, ami azért érdekes, mert ez lesz a második hollywoodi produkció, ami az országban is készül.

A Transformers: The Last Knight filmet 2017. június 23-től fogják mozikba küldeni.

-br-

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr378780974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása