Hugh Jackman nem akar többé Wolverine lenni
2015. március 31. írta: prominent

Hugh Jackman nem akar többé Wolverine lenni

wolverine-hugh-jackman.jpg

Megunta, hogy Rozsomák/Farkast játszon. Hugh Jackman legutóbb azt találta mondani, hogy elege van a szerepből és utoljára fogja engedni, hogy karmok nőjenek ki a kezeiből. Még fotót is posztolt, csakhogy mindenkinek nyilvánvaló legyen: ezúttal komolyan is gondolja!

A legutóbbi filmek kapcsán, amelyekben Wolverine játszik, Hugh Jackman azt mondta, elege van már a szerepből és szívesen kilépne belőle, ám a múlt hónapban, amikor is elkezdődött az X-Men: Apocalypse és a Wolverine 2 forgatása, azt találta mondani, hogy élete végéig játszaná Farkast.

Nos, úgy tűnik, meggondolta magát. Legalábbis ez derült ki legutóbbi Instagramjára feltöltött fotóhoz fűzött kommentárjából. A képen Jackman keze látható, amiből kinőnek az éles karmok és a következő szöveg olvasható öles betűkkel: "WOLVERINE... UTOLJÁRA. HJ"

Elég nehéz ezt értelmezni. Az is lehet, hogy a Wolverine 2 lesz az a film, amiben utoljára látható (bemutató: 2017. március3.), és ez azt is jelenti, hogy NEM tér vissza az X-Men: Apocalypse című filmben.

wolverine.jpg

forrás: Hugh Jackman

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr497324020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása