Megvan az új Tini nindzsa teknőcök segítője
2015. április 01. írta: prominent

Megvan az új Tini nindzsa teknőcök segítője

stephen-amell-stephen-amell-35030088-1280-720.jpg

Lehullt a lepel az új Casey Jones megformálójáról. Lehet, hogy szó szerint is, ám egyelőre csak képletesen. Meglepően érdekes választás született, hiszen mintegy hatan pályáztak a szerepre, amit végül a Zöld íjász sztárja kapott meg.

Stephen Amell, a Zöld íjász (The Arrow) főhőse azért kapta meg a szerepet, mivel remekül működött a kémia a film másik szereplőjével, Megan Foxszal. Rajtuk kívül visszatér még Will Arnett is.

Úgy tűnik tehát, hogy Amell a zöld hacukát egy másikra, a hokimaszkos igazságosztó öltözékére cseréli. A Zöld íjászban látható, hogy egészen elemében van, amikor puszta kézzel kell ártalmatlanítani az ellenséget, és remekül helytáll az akciójelenetekben is.

Amell egyébként olyan izgatott az új szerep miatt, hogy twitterén a következő képet osztotta meg:

mask.png

A Michael Bay producerkedésével megvalósuló Tini Nindzsa Teknőcök 2-t Dave Green rendezi, aki ezidáig csak rövidfilmeket meg néhány sorozatepizódot rendezett, de ne írjuk le előre a teljesítményét. Még az is lehet, hogy nézhető filmet mutatnak be 2016. június 3-án.

forrás: Variety

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr347326762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása