Spielberg is dolgozik az új Transformers filmeken
2015. április 01. írta: prominent

Spielberg is dolgozik az új Transformers filmeken

transformers.jpg

Nagyon bejött a Paramount Picturesnek a Transformers univerzum kialakítása, hiszen a témában további filmeket terveznek. De ezen felül máris munkához láttak és elég híres-neves szereplőgárdát szerződtettek. Csupa izgalom várható!

Bár a kritikusok nem voltak túlságosan elragadtatva a Transformers filmektől, mégis a mozik kasszájánál több mint 1 milliárd dollár folyt be, és végülis ez az, ami igazán számít. Ezért aztán, érthető anyagi okokból a Paramount Pictures komolyan ráállt a témára és mindjárt több folytatást és spin-off-ot készíttet.

Meg is kezdődtek már a munkálatok. A stúdió felkérte Akiva Goldsmant, aki Michael Bay rendezővel, Steven Spielberg producerrel és Lorenzo di Bonaventura producerrel együttműködve állítsanak össze egy "írói stábot", akik papírra vetik a következő filmek történetét.

transformers2.jpg

Bár Goldsman egy Oscar-díjas író, aki az Egy csodálatos elme (A Beautiful Mind) film forgatókönyvéért megkapta a rangos elismerést, most úgy tűnik, mégsem ő írja a Transformes filmekét. Helyette egyfajta mentori feladatokat fog ellátni, és irányításával készülnek több íróval a forgatókönyvek.

Ez egyébként egyre inkább trenddé kezd válni Hollywoodban. Így készül egyebek mellett a 20th Century Fox következő három Avatar filmje, de a Disney a szuperhősös univerzumát is így alkotja, valamint a Star Wars franchise-t is hozták létre.

forrás: deadline

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr567326202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása