Élőszereplős Micimackó filmet készít a Disney
2015. április 03. írta: prominent

Élőszereplős Micimackó filmet készít a Disney

winnie_the_pooh12.jpg

Másféle megközelítésben tárná a nézők elé a Disney a sokak által ismert Micimackó történetét. A Százholdas pagonyban élő "csekély értelmű medvebocs" most egy élőszereplős filmet kap. Felnőtt Róbert Gidával.

Miután elképesztő sikere van a Hamupipőke, Alíz Csodaországban valamint a Demóna filmeknek a Disneynél, nem hagyják kihűlni ezt a rajongói lelkesedést és mindjárt egy olyan klasszikussal is bepróbálkoznak, mint a Micimackó.

A stúdió már fel is vette a kapcsolatot Alex Ross Perryvel, aki a Listen Up Philip című fekete-komédia író-rendezője, hogy ugyan vegye már szárnyai alá az új Micimackó történetét és rittyentsen egy épkézláb forgatókönyvet hozzá.

A sztori a már felnőttkorba lépett Róbert Gida köré szövődne, aki visszatérne gyermekkora helyszínére, a Százholdas pagonyba és vele tartana a híres mackó is.

winnie-the-pooh.jpg

Még 2011-ben a Disney egy animációs Micimackó filmmel rukkolt elő, és 33 millió dollárt kaszáltak, ami nem valami fényes, tekintve, hogy a mozi elkészítése 30 millióba került. De eléggé bizakodóak az új történettel kapcsolatban.

forrás: deadline

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr267337446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása