Kocsit lop a Harry Potter sztárja
2015. április 10. írta: prominent

Kocsit lop a Harry Potter sztárja

daniel-radcliffe-horns-trailer-july-2014.jpg

Verda-háborúba tart az egykori varázslótanonc. Daniel Radcliffe ismét egy érdekes szerepben próbálhatja ki magát.

Az a hír járja, hogy Daniel Radcliffe lesz a Grand Theft Auto című film főszereplője. A valós alapokon nyugvó sztori a videójátékgyáros és egy Miami-i ügyvéd párharcát hivatott bemutatni. Ugyanis, éppen a jogvédő szerette volna betiltani a mára már klasszikussá vált videójátékot annak erőszakos tartalma miatt.

Radcliffe ezúttal Sam Houser bőrébe bújhat, aki a Rockstar Games elnöke és az ő nevéhez fűződik a kocsilopó-játék, a Max Payne valamint a Red Dead.

A huszonegyedik század első éveiben Houser és a Rockstar Games sorozatos támadásoknak volt kitéve Jack Thompson aktivista részéről,  aki állhatatosan, gyakran látványos botrányokat keltve küzd az erőszak minden formájának megjelenítése ellen. Botrányai miatt a floridai ügyvédi kamara már kizárta soraiból, de Thompson továbbra is "Istennek szánt kötelességének" tekinti, hogy "megtisztítsa a világot" az erőszakos játékoktól. Nem tudni, ki alakítja az aktivistát az április 20-án kezdődő filmforgatáson. Az új filmet Owen Harris (Black Mirror-Fekete Tükör tv-sorozat) rendezi.

forrás: THR

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr747357104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása