Első részletek a Halálos iramban 8 filmről
2015. április 14. írta: prominent

Első részletek a Halálos iramban 8 filmről

 

gal-gadot-fast-and-furious-7-20140731025312-53d9af98cf413.jpgFolytatódik a verdás-jónős és a "család" fontosságát hangsúlyozandó Halálos iramban mozi. Vin Diesel elhintett néhány részletek a készülő következő epizódról.

Ugyan a most mozikban lévő Halálos iramban 7 rekordokat dönt és szíveket tör össze, mégis, az alkotók már a következő epizód(ok)on gondolkodnak. Merthogy meg kell lovagolni ezt az irdatlan nagyságú érdeklődést a film iránt. Vin Diesel ennél tovább ment és elkottyintott néhány történet-morzsát az új rész(ek)ről.

 "Valami csodálatos dolog, hogy a világ lehetővé tette, hogy a hetedik epizód legyen Paul hagyatéka." - mondta Diesel a hétvégén az MTV Movie Awards kulisszái mögött.

A hetedik epizód rendkívüli kasszasikere miatt az Universal Pictures megerősítette, hogy készül a folytatás, illetve elképzelhető, hogy két rész is lesz az illegális száguldások szerelmeseinek történetéből.

Diesel pedig barátja, a Halálos iramban 7 forgatása alatt tragikus autóbalesetet elszenvedő Paul Walker szavait idézte.

"Paul szokta volt mondogatni, hogy úgy látja, a Halálos iramban megéri a nyolcadik részt is. És végtére is, amit a tesód előjelez, azt úgy kell megcsinálni, hogy meg is történjen. Tehát ha a sors akarata (angolul: Fate - F8), akkor be kell teljesíteni. A mostani Paulért volt, a következő Paultól lesz." - fogalmazott Diesel.

Ehhez csatlakozik Dwayne Johnson is, aki alig várja már a munkát. Annyit elárult, hogy Vinnel már beszélgettek a folytatásról, ami nem fogja nélkülözni az akciót, ugyanakkor kellő hangsúlyt fektet a történetre és a karakterekre.

Annyi kiderült, hogy nagyobb szerepet kap a Kurt Russel által alakított Mr. Senki és a történet New Yorkban játszódna. És részt venne a projektben Luke Evans és Jason Statham is, ahogyan Helen Mirren is a játék része akar lenni.

forrás: MTV

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr227367092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása