Rengeteg kép a Jurassic World filmből
2015. április 20. írta: prominent

Rengeteg kép a Jurassic World filmből

jurassicworld_37.png

Tyűha! Igen, így kezdődik. Aztán jön a futás és a sikítás! Hátborzongató és vérfagyasztó kalandfilm az új dinoszauruszos történet.

jurassicworld_1.png

Huszonkét év telt el az InGen cégbeli John Hammond által megálmodott őslénypark létrehozásától. Azóta sok minden történt. Legfőképpen, hogy a szórakoztató park klasszikus dinoszauruszai már nem igazán hozzák lázba a jónépet, ezért szükséges, hogy a parkot üzemeltető cég laborjában egy hiper-szuper dinók fejlesszenek, amely majd remélhetően becsábítja a nézőket.

jurassicworld_13.png

Mindez Dr. Henry Wu (BD Wong) felügyelete alatt. Egyébként az eredettörténetekből ő az egyedüli szereplő, aki visszatér a vászonra ebben a szerepben.

jurassicworld_16.png

Elsőre még minden jól megy, azonban, mint általában minden történetben, itt sem képes tanulni az ember a saját hibájából és Istent játszva olyan fenevadat enged a több ezres látogatóseregre, akik többsége véres cafatokban végzi. Merthogy ez az Indominus Rex, vagy becenevén D-Rex, olyan szörny, ami minden képzeletet felülmúl és igencsak intelligens, ami ugye rémisztő tud lenni. Főleg, ha nincs elég muníció, amivel meg lehetne fékezni.

jurassicworld_15.png

Rexünk hát próbálja átvenni a hatalmat a Nublar sziget felett, és a parkban közben helyrehozhatatlan károkat okoz, hiszen az emberhez hasonlóan szórakozásból öl. Mi több, erre biztatja őslénytársait is, akikkel kommunikálni is képes. Itt már csak a csoda, vagy Spielbergnél egy igazi népmesehős megjelenése segíthet.

jurassicworld_7.png

 

Jön is ő, Owen (Chris Pratt), aki híres-hírhedt raptoridomár és mint az őslények kordában tartását, ugyanúgy próbálja megtalálni a közös hangot a park biztonsági menedzserével, Clairrel (Bryce Dallas Howard), akinek unokaöccsei éppen akkor járnak egyet a parkban, amikor D-Rex elszabadul és szórakozásból öli halomra nemcsak az embereket, hanem dinótársait. Már amelyiket nem tudja rávenni, hogy miatt öljön.

jurassicworld_6.png

jurassicworld_32.png

Dinóidomárunk Owen Vic Hoskinsszal, az InGen cég biztonsági főnökével és egy csapat velociraptorral motorra száll, hogy a vérengző fenevad után eredjen. Ekkor elszabadul a pokol, és valóra válik mindenki rémálma, és egy korábbi epizód szólásmondássá vált híres mondat: Jön a futás és a sikítás!

jurassicworld_20.png

Egyébként az új Jurassic World című dinoszauruszos filmben több jelenetben megidézik a korábbi Jurassic Park filmeket, mint a kecskével való etetés, az autós üldözés, valamint természetesen a futás és sikítás.

jurassicworld_42.png

A Colin Trevorrow által rendezett Jurassic World filmet Magyarországon június 11-én mutatják be a mozik.

jurassicworld_5.png

jurassicworld_8.png

jurassicworld_9.png

jurassicworld_10.png

jurassicworld_11.png

jurassicworld_21.png

jurassicworld_27.png

jurassicworld_14.png

jurassicworld_30.png

jurassicworld_31.png

jurassicworld_35.png

jurassicworld_47.png

jurassicworld_49.png

jurassicworld_52.png

jurassicworld_54.png

jurassicworld_63.png

jurassicworld_64.png

jurassicworld_65.png

jurassicworld_66.png

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr367384256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása