Új poszter Jake Gyllenhaal Southpaw filmjéhez
2015. április 22. írta: prominent

Új poszter Jake Gyllenhaal Southpaw filmjéhez

southpaw-jake-gyllenhaal-release-date.jpg

Durván kigyúrta magát a sztár legújabb szerepéhez. Elképesztő átváltozás!

Ugye az Éjjeli féreg című thrillerhez több mint tíz kilót fogyott. Jake Gyllenhaal legújabb szerepéhez pedig hét kiló izmot pakolt magára, hogy eljátssza a Southpaw bokszolót, akit eredetileg Eminem játszott volna.

Ma megérkezett a poszter a filmhez, amin jól látható Jake kidolgozott izomzata. Elárulta, hogy a kegyetlen edzésnek köszönhetően sikerült neki elérni ezt, azaz a hét minden napján napi kétszer edzett, hogy meglegyen a kellő eredmény.

southpaw01.jpg

A történet Billy "The Great" Hope, junior középsúlyú bokszvilágbajnokról szól, aki gyorsan felverekszi magát a csúcsra, azonban egy tragédiát követően mindenét elveszíti, rámegy a családja. Legalulról indulva aztán Hope-ot már nem a hírnév és dicsőség ösztönzi, hanem sokkal inkább lánya szeretetének újbóli elnyerése motiválja. Küzdelmében nincs egyedül, edzője és mentora (Forest Whitaker) segíti, ugyanakkor a legnagyobb csatákat nem a ringben kell megvívnia.

Az Antoine Fuqua (Kiképzés és A védelmező) által rendezett filmben Jake Gyllenhaal és Forest Whitaker mellett Rachel McAdams,  Curtis "50 Cent" Jackson, Rita Ora és Naomie Harris valamint Victor Otiz játszik, és a Kemény motorosok kreatív műhelyéből, Kurt Sutter által jegyzett forgatókönyvből készült alkotás július 24-én kerül a mozikba.

southpaw.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr327388258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása