Véres ujjlenyomatok nagymama konyhafalvédőjén - The Visit poszter
2015. április 22. írta: prominent

Véres ujjlenyomatok nagymama konyhafalvédőjén - The Visit poszter

the-visit-poster-header.jpg

Titokban új filmet forgatott az A Föld után és az Utolsó léghajlító rendezője, M. Night Shyamalan. Most megérkezett egy sokatmondó poszter, hamarosan érkezik a trailer.

Nem verte nagy dobra M. Night Shyamalan, hogy új filmbe kezdett, így javarészt a kíváncsi tekintetektől távol készítette el a The Visit című horrorisztikus jegyekkel megspékelt thrillerét. A történet központjában két gyerek áll, akiket egészen furcsa helyzetekbe sodorja az élet. Amikor a gyerkőcök egy hosszú hétre elutaznak egy remetelaknak is beillő farmra a nagyszülőkhöz, még nem sejtik, micsoda megmagyarázhatatlan események veszik kezdetét.

A nagyszülők ugyanis időskori demenciában szenvednek, a gyerekek csapdába esnek és elindul egy harc a szabadulásért és minden áron hazajussanak.

A  The Visit filmben Kathryn Hahn és Ed Oxenbould főszereplése mellett feltűnik  Erica Lynne Marszalek, Peter McRobbie, Olivia DeJonge, Deanna Dunagan, Benjamin Kanes valamint Jon Douglas Rainey, Brian Gildea, Shawn Gonzalez, Richard Barlow, Steve Annan,és Michael Mariano. A kis költségvetésű thriller szeptember 11-én érkezik a mozikba.

thevisit.jpg

forrás: slashfilm

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr977388344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása