Charlize Theron kopaszon is kemény az új Mad Maxben
2015. április 29. írta: prominent

Charlize Theron kopaszon is kemény az új Mad Maxben

mad-max-fury-road.png

Megérkezett a teljes trailer a nyáron bemutatandó Mad Max: Harag útja filmhez. Brutálisan látványos! Szóltam!

A Warner Bros. megjelentette az új Mad Max film végső előzetesét, amely teljesen lenyűgöző látványvilágával bizonyára mindenki magával ránt.

A Tom Hardy és Charlize Theron főszereplésével készült film egy posztapokaliptikus világ történetét meséli el. Egy sivatagban a túlélők egészen újfajta harcot vívnak egymással. Mindenki az életben maradásért küzd és nem retten meg a legkegyetlenebb megoldásoktól sem.

Itt él Max (Tom Hardy), egy cselekvő, ám szűkszavú ember, aki a korábbi rendszer összeomlásának zűrzavarában elveszítette feleségét és gyermekét, valamint Furiosa (Charlize Theron), aki akcióban erős és hisz a múltjából eredő túlélési ösztönében és végigverekedi magát a sivatagon, hogy szülővárosába jusson. Vajon a két lázadó képes megváltania önmagát vagy örök kárhozat lesz a sorsuk?

mad_max_fury_road_jumping_to_car_wallpaper.jpg

A George Miller által rendezett filmet május 15-től játsszák a mozik.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr337408794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása