Amikor két titán egymásnak feszül
2015. május 07. írta: prominent

Amikor két titán egymásnak feszül

beyond_deceit_still.jpg

Anthony Hopkins és Al Pacino még sosem játszott együtt egy filmben. Egészen idáig. A Beyond Deceit jogi thrillerben csak úgy brillíroznak.

Nem kell látni a filmet, hogy előre nyugtázzuk, amit ez a két hollywoodi színésznagyágyú leprodukálhat a filmben, kis túlzással azt még a legpocsékabb rendező se tudja elrontani. A két Oscar-díjas színészt nem más instruálta, mint az elsőfilmes Shintaro Shimosawa.

Az első képet éppen a Cannes-i Filmfesztiválon mutatták be, ami már legendássá válik, hiszen itt látható, ahogyan Hopkins és Pacino egymásnak feszül. Lesz mit nézni. További szerepekben láthatjuk Josh Duhamel, Malin Akerman és Alice Eve színészeket.

A történet egy ambiciózus ügyvédről (Duhamel) szól, aki egy nagy hatalmú és könyörtelen gyógyszeripari mágnás (Hopkins) elleni perben a felperes, és egycsapásra egy gyilkossági ügyben találja magát, ahol ő az első számú gyanúsított. Pacino játssza Duhamel mentorát.

A Beyond Deceit filmet 2016. február 26-án játsszák a mozik.

beyond_deceit_embed.jpg

forrás: THR

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr127438854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása