Durván zúzza a gitárt Meryl Streep
2015. május 09. írta: prominent

Durván zúzza a gitárt Meryl Streep

streepbar640.jpg

Rocksztárnak áll a világ legtehetségesebb színésznője a Ricki and the Flash című filmben. Kemény zenékkel tarkított dramedy. Trailer!

Meryl Streepről ódakat lehetne zengeni, hiszen a világ legjobb színésznője. Lénye és a zenék is zengeni fognak a Ricki and the Flash című komédia/dráma filmben. És nem mással, mint saját lányával, Marnie Gummerrel fog játszani. Feltűnik még Sebastian Stan, Rick Springfield és Kevin Kline.

Street játssza Ricki Rendazzo, híres gitárművészt, aki álmait követve lemondott az anyaságról és elhanyagolta a családját, aminek ugye, miután hazatér, megérzi a következményeit.

A Ricki and the Flash filmet az Oscar-díjas Jonathan Demme (A bárányok hallgatása, Philadelphia) rendezte, a forgatókönyvet Diablo Cody (Pszichoszingli, Juno) írta, bemutatója augusztus 7-én várható.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr827444596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása