DJ-nek áll Zac Efron
2015. május 20. írta: prominent

DJ-nek áll Zac Efron

zac-efron-we-are-your-friends-700x300.jpg

A zenei világ meghódítására készül az ismert sztár. Szerelem vagy karrier? Itt a We Are Your Friends előzetese.

A Warner Bros. közzétette a We Are Your Friends című film előzetesét. A főbb szerepekben Zac Efront (Rossz szomszédság), Emily Ratajkowskit (Holtodiglan) és Wes Bentleyt (Csillagok között) láthatjuk. 

A történet egy ifjú, huszonhárom éves pályakezdő DJ-től, Cole-ról (Efron) szól, aki szeretne betörni a zeneiparba és a hollywoodi életbe. Gyerekkori jóbarátaival tölti az éjszakáit, hogy megalkossák a tökéletes szerzeményt, amitől oda lesz meg vissza az egész világ. Azonban mindez megváltozik, amikor találkozik egy idősebb, karizmatikus ám kissé sérült DJ-jel, James-szel (Bentley), aki a szárnyai alá veszi. A dolgok akkor kezdenek bonyolódni, amikor Cole elkezd beleszeretni James jóval fiatalabb barátnőjébe, Sophie-ba (Ratajkowski). Cole tiltott kapcsolata egyre mélyül, a barátságok kibontakoznak, ám neki kemény döntést kell hoznia a szerelem, hűség valamint a jövőbeli élete között.

efron.jpg

Az új film Max Joseph, az MTV-n látható Catfish: The TV Show egyik házigazdájának mozis bemutatkozása, amit augusztus 28-tól játsszák a mozik.

forrás: slashfilm

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr887476024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása