Mocskos zsaru üldözi a kisfiúkat
2015. május 28. írta: prominent

Mocskos zsaru üldözi a kisfiúkat

copcar.jpg

Halálos következményei vannak, ha lenyúlsz egy bütykös taxit. Megérkezett a Cop Car előzetese.

kevin-bacon-cop-car-hd.jpg

A Focus World nyilvánosságra hozta a Cop Car című, Kevin Bacon főszereplésével készült thrillert előzetesét. Két jóravaló, ám lázadó kiskamasz (James Freedson-Jacskon, Hays Welford) egy elhagyatott rendőrségi kocsira bukkannak egy tisztászon.

8eec1c3e8e_copcar.jpg

Úgy döntenek, milyen menő dolog lenne, ha kölcsönvennék egy kis furikázásra. Csakhogy e rossz döntés miatt a kezdetben jóbulinak tűnő kocsikázás során menekülésre kell fogniuk, mert nyomukba eredt a rettenthetetlen helyi seriff, aki láthatón nem örül a két srác durva ámokfutásának.

cop-car-poster-kevin-bacon.jpg

A Jon Watts által rendezett thriller bemutatója a Sundance Film Festivalon, néhány kiemelt moziban augusztus 7-től vetítik, ezt követően augusztus 14-től online is elérhető lesz.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr217498720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása