Cuki dínóval támad a Pixar
2015. június 02. írta: prominent

Cuki dínóval támad a Pixar

thegooddinobar640.jpg

Aranyos dinóval fog idén hódítani az amerikai animációs cég. Megérkezett a The Good Dinosaur teaserje és posztere.

Úgy tűnik, idén tobzódni fogunk a dinoszauruszokban. Míg a Jurassic World élőszereplős filmmel hozza közel az őslényeket, addig a Pixar egy egészen egyedi hangulatú, rokonszenves animációs filmbeli dinóval fogja meghódítani a gyermekek és gyermeklelkű felnőttek szívét.

A The Good Dinosaur azt a kérdést feszegeti, hogy vajon mi történt volna, ha az életet gyökeresen megváltoztató aszteroida elkerüli a Földet és az óriási dinoszauruszok sosem haltak volna ki. A Pixar Animation Studios egy varázslatos utazásra invitál, ahol egy Arlo nevű Apatosaurus összebarátkozik egy barátságtalan embergyerekkel. Míg együtt bebarangolják a titokzatos tájat, Arlo ráébred arra, hogy milyen erőssé teszi, ha szembenéz a félelmeivel és felfedezi magában, hogy ő mire is rendeltetett.

good.jpg

Az animációs film angol nyelvű változatában az egyes szereplőknek Lucas Neff, John Lithgow, Frances McDormand, Bill Hader és Neil Patrick Harris kölcsönzi a hangját.

A Peter Sohn által rendezett The Good Dinosaur című mesét 2016. január 14-től játsszák a magyar mozik.

 

Forrás: comingsoon.net

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr617512984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása