Kockahasak izzasztják a nőket
2015. június 05. írta: prominent

Kockahasak izzasztják a nőket

mike3.jpg

Érzéki mozdulatokkal vonagló, sztriptízt lejtő férfiak és gyönyörtől sikoltozó nők. Ez a Magic Mike XXL film. Videó

Új klip érkezett a Magic Mike XXL című filmhez, amiben egy csomó tökéletes testű és elképesztően izgató mozgású férfiak versenyeznek a nők kegyeiért és azok pénztárcájáért. Az új videóban bemutatkozik Malik, azaz Stephen Boss színész, aki a Step Up című táncos filmekben is játszott, hogy most Channing Tatum ellenfeleként rázza magát és szerezzen sok pénzt. A fiatalember egyébként a The Ellen DeGeneres Show DJ-e, aki egy új videót is bemutatott, amiben olyan sztriptízes táncot lezavar, hogy minden nő kiguvadt szemmel és nyílt.... pénztárcával nézték a formás idomokat. Láttuk már a trailert is.

mike1.jpg

A filmben Channing Tatum mellett feltűnik Matt Bomer, Joe Manganiello, Kevin Nash, Adam Rodriguez és Gabriel Iglesias. De szerepet kapott Elizabeth Banks, Donald Glover, Amber Heard valamint Andie MacDowell, illetve Jada Pinkett Smith és Michael Strahan is.

A Steven Soderbergh által rendezett filmet július elsejétől játsszák a mozik.

 

Forrás: THR

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr27520924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása