Hátborzongató titok nyomasztja Emma Watsont
2015. június 19. írta: prominent

Hátborzongató titok nyomasztja Emma Watsont

emma-watson-regression.jpg

A félelem mindig megtalálja a maga áldozatát. Ethan Hawke pedig próbálja elkerülni az elkerülhetetlent. Előzetes.

Hideglelősen borzasztó hangulatú trailert dobtak ki a Regression című thrillerhez. Valami szörnyű és hátborzongató titok lapul, amit felfejtve nem várt következtetést hoz.

1990-et írunk. Minnesotában Bruce Kenner (Ethan Hawke) nyomozó egy fiatal lány, Angela (Emma Watson) ügyében nyomoz, aki valami elmondhatatlan bűnténnyel vádolja apját, John Gray-t (David Dencik). Amikor John váratlanul és anélkül, hogy emlékezne rá, valójában mi is történt, találkozik dr. Raines (David Thewlis) pszichológussal, hogy segítsen neki visszaidézni emlékeit. Kezdetben nem is sejtik, milyen elképzelhetetlen és embertelen országos rejtélyre bukkannak.

Az Alejandro Amenabar (Más világ) által írt és rendezett filmet augusztus 28-tól játsszák a mozik.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr957557638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anima_trix 2015.06.25. 18:22:25

no, végre látjuk Emmát, jó kis trailer lesz ez. Ami szerintem még nagyon jó lett, és már láthatjuk az a True Detective 2. széria. Aki még nem látta volna, az első részét most előfizu nélkül meg lehet nézni az HBO GO-n glurl.co/TD2GO
süti beállítások módosítása