Dinók után összezsugorodott emberekről forgat Spielberg
2015. június 27. írta: prominent

Dinók után összezsugorodott emberekről forgat Spielberg

michael-crichton-micro-700x300.jpg

Újabb Michael Crichton regényt filmesít meg. Ezúttal a Micro kerülhet vászonra.

Miután Steven Spielberg a mozivásznon életre keltette a Michael Crichton regényében megfogalmazott Jurassic Parkot, most maga a filmes zseni bejelentette, hogy a szerző újabb könyvét, a Micro című történetet készül filmre vinni. Mindezt a DreamWorks keretében.

A thriller egy csapat végzős diákot elcsalták Hawaiira, hogy egy titokzatos biotechnológiai társaságnak dolgozzanak. Azonban ők egyszeriben miniatürizálva ott találják magukat az esőerdőben, és csupán a tudós agyuk mentheti meg őket.

micro-map-detailimage.jpg

A Micro egy Michael Crichton által írt regény, amit azonban a szerző 2008-ban bekövetkezett halála miatt nem tudta befejezni, ám később Richard Preston megírta a történet végét, így 2011-ben a HarpersCollins gondozásában megjelenhetett. Egyből sikerkönyv lett, húsz hétig vezette a New York Times bestseller listáját.

micro-map-fullimage.jpg

"Nagyon örülünk, hogy megvalósíthatjuk a Micro projektet. Michael számára a méret nem számít, egyik oldalon ott voltak a Jurassic Park hatalmas dínói, a másikon pedig a Micro apró emberei." - fogalmazott Spielberg.

Forrás: deadline

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr177578448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

medali (törölt) 2015.06.27. 17:57:30

Megint nincs uj a nap alatt :)
Sok zsugorodott emberes film van mar :)
süti beállítások módosítása