Szexin főz Bradley Cooper
2015. augusztus 18. írta: prominent

Szexin főz Bradley Cooper

burnt.jpg

Kábítószerfüggő és illetlen viselkedésű karrier-romboló sztárszakács új életet kezd. Ehhez pedig Michelin-csillagok kellenek. Bradley Cooper a konyhában is szexi!

burnt-movie-bradley-cooper-images-05201.jpg

Megérkezett az első előzetes a Burnt című filmhez, amelyben Adam Jones (Bradley Cooper) konyhafőnök drog- és viselkedési problémák miatt romba dönti ígéretes karrierjét. A nulláról kell újrakezdenie. Megtisztulva visszatér Londonba és fejébe veszi, övé lesz a legnépszerűbb étterem, amiben számos életkülönlegességet és ínyencséget szolgál fel, s szeretné megkapni az oly' áhított három Michelin-csillagot.

burnt2.jpg

A siker érdekében bármibe hajlandó belevágni és igyekezete során mindent egy lapra tesz fel: ha győz, övé a dicsőség és halhatatlanság, ha pedig veszít, azzal nemcsak becsületét, de életét is elveszíti. A tét tehát elég nagy. Vajon megbirkózik a feladattal? Sikerül elnyernie a sikert szakmai és magánéleti téren is, vagy a lúzerség örökké megmarad?

A John Wells által rendezett filmben feltűnik Lily James, Uma Thurman, Sienna Miller, Emma Thompson, Omar Sy, és Daniel Bruhl. A Burnt film október 23-án érkezik a mozikba.

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr637715152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása