Vérszomjas szörny üldözi Frankensteint
2015. augusztus 18. írta: prominent

Vérszomjas szörny üldözi Frankensteint

victor-frankenstein-gallery-03-gallery-image.jpg

Újabb bőrt lenyúznak a szörnyűség történetéről. Az új filmben feltűnik James McAvoy és Daniel Radcliffe. Megérkezett az előzetes.

victor-frankenstein-gallery-01-gallery-image.jpg

Komor és horrorisztikus hangulatú trailert kaptunk a november 25-én mozikba kerülő Victor Frankenstein című filmhez. A klasszikus történetet Paul McGuigan (Alvilági játékok) álmodta vászonra, és a főbb szerepekben James McAvoy-t (Victor Frankenstein) és Daniel Radcliffe-et (Igor Strausman) láthatjuk. További szerepekben feltűnik Jessica Brown Findlay, Andrew Scott, Mark Gatiss és Freddie Fox.

victor-frankenstein-gallery-02-gallery-image.jpg

A Mary Shelley tollából származó történet közismert, egy bizonyos radikális tudós, Victor Frankenstein és hozzá hasonlóan brilliáns elme, Igor Strausman egy közös elképzelést követően elhatározzák, megtalálják a halhatatlanság titkát. Ahogy így kutakodnak és 'alkotnak', egyre inkább a megszállottság már-már elmétlen őrültségbe csap át. Victor kísérletei egyre velőtrázóbbak, mígnem a kizárólagos vágya olyan tettre sarkallja, aminek halálos következményei vannak. Csak Igor képes megmenteni Victor a teljes őrületbe eséstől és a vérszomjas fenevadtól, akit megalkottak.

victor-frankenstein-gallery-04-gallery-image.jpg

A 20th Century Fox égisze alatt készült Victor Frankenstein film felettébb izgalmas borzongásokat ígér.

forrás: comingsoon.net

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr827715740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Linusblabla 2015.08.18. 20:59:39

... feltűnik ...
De nagyon szereted ezt a szót. Mondjuk a 2 főszereplőről azt írni, hogy feltűnik, nos ez elég nagy baromság. Persze az egész poszt egy baromság.
süti beállítások módosítása