Moby Dickre vadászik Chris Hemsworth
2015. szeptember 16. írta: prominent

Moby Dickre vadászik Chris Hemsworth

sea.jpg

Titokzatos tengeri fenevad ólálkodik és szedi áldozatait. Csak néhány bátor férfi szállhat szembe vele. Úgy ismerik: Moby Dick. Előzetes!

Már korábban készen volt, de még mindig nem mutatták be a Chris Hemsworth főszereplésével készült In the Heart of the Sea című filmet, amely a híres fehér bálna, Moby Dick történetét meséli el. A bemutatást mindig valamilyen produkciós okra hivatkozva elodázták, ám hűségesen dobálják a trailereket. Most is érkezett egy.

A Ron Howard által rendezett In the Heart of the Sea (A tenger szívében) c. filmben Chris Hemsworth (Hajsza a győzelemért, Thor), Benjamin Walker (Abraham Lincoln, a vámpírvadász, A dicsőség zászlaja), Cillian Murphy (Batman kezdődik, Eredet), Ben Wishaw (I’m Not There - Bob Dylan életei, Felhőatlasz) mellett Tom Holland (Amerika Kapitány: Polgárháború, A lehetetlen), Brendan Gleeson (A holnap határa, A hallgatás szabálya) és Jordi Molla (Riddick, Bad Boys - Mire jók a rosszfiúk?) játszik.

A filmet 2015. december 11-től játszák a mozik.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr77793596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása