Megvan kit látna Jackman Wolverineként
2015. szeptember 26. írta: prominent

Megvan kit látna Jackman Wolverineként

hugh-jackman-muscles-claws-in-the-wolverine.jpg

Nem titok, hogy Jackman nem akar többé Wolverine lenni. Azóta mennek a találgatások, ki léphetne a helyére. Most adott egy tippet.

A negyvenhat éves színész fiatalabb színésztársát látná Wolverine szerepében, mivel neki már elege volt abból a karakterből. Jackman úgy mondta, a sorozat harmadik részében tűnik fel utoljára. Azóta találgatják, vajon ki vehetné át az ausztrál színésztől ezt a feladatot.

Nem is gondolkodtak sokat, és mindjárt Jackman szegezték a kérdést, hogy ő kit látna szívesen, aki a nyomdokaiba lép. Pár perc gondolkodás után végül kibökte, hogy A sötét lovag - Felemelkedés valamint a Mad Max - A harag útja sztárját, Tom Hardy-t látná Farkasként.

maxresdefault_3.jpg

Még ha a 20th Century Fox egyet is értene Jackmannel és ajánlatot tenne Tom Hardynak, akkor is kétséges, hogy elvállalná-e, hiszen a szerződés számos más filmre is vonatkozna és ez bármelyik színészt elrettentene, kiváltképpen egy olyan elfoglalt sztárt, mint amilyen Hardy.

Forrás: MTV

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr947835542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása