Darázsderekú bögyös csaj izgatja a Hangyát
2015. október 28. írta: prominent

Darázsderekú bögyös csaj izgatja a Hangyát

wasp.jpg

Csöccsel bármit el lehet adni, szuperhősfilmet pedig végképp. Tervezik az Ant-Man folytatását!

Jónővel erősít az Ant-Man című film folytatása. Legalábbis erre enged következtetni a Marvel, amikor közölték, már javában dolgoznak a Hangya film folytatásán, ami az Ant-Man and The Wasp címet viseli. A főhős szerepét ismét Paul Rudd játsza.

A rendezésre az első résznél is bábáskodó Peyton Reed-et kérték fel. Ugyan még nem alakult ki az írói stáb, azonban a premiert 2018. július 6-ra tervezik.

Az első Hangya-filmet idén júliusban játszották a mozik, és a mintegy háromszáztíz millió dolláros költségvetéssel készült film 455 millió dollárt hozott világszerte.

Forrás: THR

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr288028856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gregoory 2015.10.28. 19:48:59

Most akkor hol a csöcs?

Orltran 2015.10.29. 10:43:27

@Gregoory: A háttérben, gondolom lesz benne Wasp, az meg ott a jelmeze. Szal van csöcse is (mert szinte minden Marvel karakter meg van áldva rendesen), és definíció szerint darázsdereka van. :)
süti beállítások módosítása