Első képek a Harry Potter spin-offból
2015. november 04. írta: prominent

Első képek a Harry Potter spin-offból

beasts-ew-1389-cover_612x380.jpg

Megérkeztek az első felvételek a Harry Potter előzményfilmjéhez. Izgalmasnak ígérkezik. Képek a tovább mögött!

A J.K. Rowling: Legendás állatok és megfigyelésük című kötetből készülő filmben Eddie Redmayne alakítja a főhőst, Göthe Salmandert. További szereplőként szerepel Katherine Waterston mint Porpentina “Tina” Goldstein, Alison Sudol mint Queenie Goldstein, illetve Dan Fogler mint Jacob Kowalski. Rajtuk kívül a filmben ott lesznek: Ezra Miller, Colin Farrell, Ron Perlman illetve Jenn Murray, Jon Voight, Carmen Ejogo, valamint Gemma Chan és Faith Wood-Blagrove is.

A történet Göthe Salmander kalandjait tárja a néző elé, aki utazásai során számos "rejtélyes és varázslatos" lényekre bukkan és megfigyeléseit egy tankönyvbe foglalja.

A Legendás állatok és megfigyelésük (eredeti címén: Fantastic Beasts & Where to Find Them) című David Yates rendezte filmtrilógiának forgatókönyvét J. K. Rowling írja, ez lesz a filmes debütálása.

Érdekesség még, hogy mind a három epizódot egyszerre forgatják, és a tervek szerint az első rész 2016. november 18-án, a másik 2018. november 16-án kerülne a mozikba, míg a harmadik epizódot 2020. november 20-tól láthatják a nézők.

Forrás: EW

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr498051072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lionking 2015.11.05. 22:17:48

legendás állat? ebben az értelemben nekem a róka
róka - bőr - rókabőr :) amit lehúznak többször is :)
süti beállítások módosítása