Ez állati nagy balhé lesz!
2015. november 23. írta: prominent

Ez állati nagy balhé lesz!

zootopia2.jpg

Kijött a Disney új animációs filmjének előzetese. Fergetesnek ígérkezik.

Csupa móka és kacagás várható 2016 tavaszán, amikor is bemutatásra kerül a Disney műhelyéből a Zootropolis - Állati nagy balhé című animációs film. A mese Byron Howard (Volt, Aranyhaj és a nagy gubanc) és Rich Moore (Rontó Ralph) közös munkája.

Zootropolisban, az állatok városában egy nagy dumás róka próbál sok pénzhez jutni. Ám mikor megvádolják egy olyan bűntettel, amit nem ő követett el, megszökik. Zootropolis főmancsa, az önelégült nyúl ráveti magát a forrónyomra, de mikor mindketten egy összeesküvés célpontjaivá válnak, összeállnak és felfedezik, hogy még a természetes ellenségekből is lehetnek jó barátok.

Az eredeti nyelvű változatban az állati karaktereknek olyan sztárok kölcsönzik a hangjukat, mint Shakira, Idris Elba, Jason Bateman és J.K. Simmons.

Az egész estés animációs filmet 2016. március 4-től vetítik a mozik.

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr508103176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása