Újra gyilkol Keanu Reeves
2016. február 19. írta: prominent

Újra gyilkol Keanu Reeves

jw.jpg

Egy bérgyilkos sosem mehet nyugdíjba. Tudja ezt jól John Wick is. Újra bevetésen. Izgalmas hírek érkeztek.

A Lionsgate bejelentette, hogy a John Wick: Chapter Two címre újrakeresztelt filmet 2017. február 10-én mutatják be. Akkor, amikor mozikba kerül  a The Mountain Between Us, a The Lego Batman Movie és A sötét ötven árnyalata.

A Reeves által megformált bérgyilkos mellett visszatér még Winston (Ian McShane), Aurelio (John Leguizamo),  Charon (Lance Reddick) szállodaigazgató, Jimmy (Tom Sadowski) s a címszereplő halott felesége, Helen Wick (Bridget Moynahan). Ugyanakkor a John Wick 2 szereplők között új arcok is feltűnnek, mint maga Morpheus személyesen, azaz Laurence Fishburne (Mátrix trilógia), Ruby Rose (Kaptár 6), Riccardo Scamarcio (Burnt), Peter Stormare (22 Jump Street) illetve Common (Füstölgő ászok), aki a főgonoszt fogja alakítani.

john_wick_1.jpg
A történetről még nincs sok konkrétum. A szinopszis is szűkszavúan fogalmaz: "a legutóbbi, jókora adrenalincsomaggal megspékelt bosszúhadjárat új szintre ér, John Wick visszatér."
A John Wick: Chapter Two filmet Chad Stahelski rendezi.
Az első rész mindössze húsz millió dollárból készült, és világszerte 86 milliót hozott, valamint nagyon jó volt a DVD-eladásokból származó bevétel.
Forrás: comingsoon.net

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr58404290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Globetrotter2014 2016.02.20. 17:53:31

Nagyon korrekt film lett a John Wick, bár nehéz megmondani mit lehet még kihozni egy folytatásból.

Apró korrekció: Charon nem igazgató hanem recepciós. Esetleg egy turisztikai szakember írja meg hogy mi az operatív igazgató magyar neve,,,

Sandokohn - a maláj jiddis 2016.02.21. 02:02:10

Én tudom miről fog szólni a második rész: megölik a macskáját és azért áll majd bosszút.
süti beállítások módosítása