Így készült a Hurok - videó
2016. március 11. írta: prominent

Így készült a Hurok - videó

san_9379-675x379.jpg

Elképesztő leleményességgel oldották meg az új magyar időutazós sci-fi akciójeleneteit. Részletek és videó a tovább mögött!

Madarász Isti székhez bilincselő thrillerében az események, a szereplők időcsapdába ragadva fonódnak egymásba, a kezdet és a vég fogalma hamar értelmét veszti.

A rendező elmondása szerint a Hurok című magyar időutazós sci-fi egy akciódús ám szerelmes film.

Amit én a kezdetektől tudtam, hogy olyan akciójeleneteket kell a Hurok-ba tenni, amilyenek még nem voltak soha a magyar filmben." - mondja a rendező.

Száraz Dénes egy Ádám nevű gyógyszercsempészt alakít, hogy elszúrja az életét, azonban lehetőséget kap, hogy helyrehozza. Újra és újra és újra és újra... Merthogy visszautazik az időben.

Így számos kalandot él át a gyakorlatilag fél napos életének újraélésével. Némi romantikával. Így kerül a képbe Martinovics Dorina is. Feltűnik még Anger Zsolt mint a főhős ellenlábasa, illetve Hegedűs D. Géza, aki a főszereplő apját alakítja. A film április 14-től látható a mozikban.

Trailert már láthattuk, most pedig íme egy kis kulisszák mögötti videó.

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr468466306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása