Megint idétlen lesz Bridget Jones - előzetes
2016. március 23. írta: prominent

Megint idétlen lesz Bridget Jones - előzetes

bridgetjonesheader.jpg

Megérkezett az új Bridget Jones film előzetese. Ismét hozza a formáját a szinglik szinglije. Vagy mégsem? Előzetes a tovább mögött!

Úgy tűnik, Bridget Jones végre megtalálta békéjét és barátai-ismerősei nagy örömmel veszik, hogy gyermeket vár. Csakhogy nem tudják, hogy mint általában Bridgetnél, most sem olyan egyszerű a képlet. Több apa is van a képben.

Helyzetkomikumok tömkelegére lehet számítani. Legalábbis az előzetes szerint, amely a korábbi arcok, azaz Marc Darcy (Colin Firth) mellett feltűnik egy új férfi, akit a Grace klinika McCsábítója alakítja, Patrick Dempsey.

A René Zellweger főszereplésével készült Bridget Jones naplója 3 - Bolondulásig (Bridget Jones's Baby) című film premierje 2016 szepterében lesz Nagy-Britanniában.

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr998520674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2016.03.23. 20:41:06

Erdekel meg barkit is, hogy mit vergodik ez a liba? Vegtelenul unalmas volt mar az elso resz is, mi a francnak kell tovabb nyuzni. Szanalmasan gagyi es ostoba konyv es meg rosszabb filmek. Meg ezt a par leirt karaktert sem erdemli meg: pocsek film, rossz szineszno, gagyi tortenet. Unalmas.
süti beállítások módosítása