Autóreklámban debütált az Amerika Kapitány: Polgárháború új részlete
2016. április 18. írta: prominent

Autóreklámban debütált az Amerika Kapitány: Polgárháború új részlete

civil-war-running.jpg

Elegáns négykerekűhöz, elegáns hirdetés dukál. Itt az új Audi SQ7. Na meg a szuperhősök.

Az Audi megjelentetett egy új reklámot az új autómárkájához, és mivel nagydobásra készül így az Amerika Kapitány: Polgárháború egy részletével kívánják eladni az új négykerekűt, vagy a filmet, vagy mindkettőt.

Nem beszélve arról, hogy annyi szuperhős szerepel a filmben, ami még egy autógyártót is elképesztett. Ők is szuperhősnek képzelik magukat... A reklámban a kocsiban ülők elképednek, hogy vajon ez a való életben valóban megtörténik-e, azaz hogy Fekete Párduc és Amerika Kapitány egymást üldözik. Nyilván, igen. :)

A Marvel Amerika Kapitány: Polgárháború két részre oszlik a Bosszúállók népes csapata, hiszen belső feszültségek terhelik, ellentések vélemények és hát a politikai nézetek se éppen egeznek. Így aztán két táborra oszlik a csapat. Az egyiket Steve Rogers = Amerika Kapitány (Chris Evans) vezeti, aki szerint a Bosszúállóknak az embereket kell védelmezniük függetlenül attól, milyen politikai szelek fújnak. Míg a Tony Stark = Vasember (Robert Downey Jr.) úgy véli, a vezetőséget kell zokszó nélkül támogatni. Na, ebből születik az igazi kalamajka.

És ha még mindez nem voltna elég, további szuperhősök is beszállnak a buliba, mert ha már egyszer háború, akkor legyen már rendes. Felsorolni is sok, ki mindenki fog szerepelni a grandiózus filmnek ígérkező alkotásban. Ott van Scarlett Johansson mint Natasha Romanoff/Fekete özvegy, Anthony Mackie mint Sam Wilson/Sólyom, Elizabeth Olsen azaz Wanda Maximoff/Skarlát boszorkány, illetve Paul Bettany mint Vízió, Jeremy Renner lesz Clint Barton/Sólyomszem valamint Don Cheadle mint Jim Rhodes/Gépágyú.

De a felsorolásnak korántsincs vége. Visszatér Sebastian Stan mint Bucky Barnes/Tél kapitánya és Chadwick Boseman mint T'chall/Fekete párduc, Emily VanCamp aki Sharon Carter/Agent 13 bőrébe bújik, vagy Daniel Brühl mint Baron Helmut Zemo, illetve Frank Grillo mint Brock Rumlow/Crossbones, William Hurt mint Thaddeus "Thunderbolt" Ross tábornok, valamint Paul Rudd mint Scott Lang/Hangya vagy éppen Tom Holland mint Peter Parker/Pókember.

Az Anthony és Joe Russo által rendezett Amerika Kapitány: Polgárháború, ami a teljes játékidejét tekintve (2ó27p) a valaha készült leghosszabb Marvel-film, május 6-től látható a mozikban.


 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr968640808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása